Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
studentergave-fra-foraeldre

Studentergave fra forældre

En studentereksamen er en særlig milepæl i enhver ung voksnes liv, en tid for fejring og glæde. Som forælder ønsker du at ære dit barns præstationer med en passende studentergave. Hos Dahls Gravering mener vi, at den bedste gave er en personlig gave, og derfor har vi et bredt udvalg af unikke og personlige studentergaver til ham og hende.

Studentergaver til ham

Når det kommer til at finde den perfekte studentergave til ham, kan det være en udfordring at finde noget, der virkelig viser, hvor stolt du er, og som han vil værdsætte. Her hos Dahls Gravering har vi et stort udvalg af personlige gaver, der kan gøre dette øjeblik endnu mere specielt. Udforsk vores studentergaver til ham for at finde det perfekte match.

Studentergaver til hende

Vi ved, at hver ung kvinde er unik, og derfor har vi sammensat en række forskellige studentergaver til hende, der vil glæde enhver ny studerende. Fra smykker til dekorative genstande, kan du finde en gave, der er lige så unik som hun er.

Studenterflag

Intet symboliserer studentertiden bedre end et studenterflag. Det er en traditionsrig gave, der kan bevares som et minde om en fantastisk tid. Vi har et flot udvalg af studenterflag, som kan personliggøres med studentens navn og eksamensdato for at gøre det til et unikt minde om dagen.

Glas til studenter

At fejre med et brusende glas er en uundgåelig del af studentertiden. Overvej vores udvalg af glas til studenter, som kan graveres med studentens navn eller en personlig besked for at skabe et varigt minde om denne særlige anledning.

Student smykke

Et student smykke er en tidløs og klassisk gave, som kan bæres med stolthed. Vores smykker kan graveres med en personlig besked eller navnet på studenten for at gøre det til en virkelig unik og værdifuld gave.

Hos Dahls Gravering tror vi på at gøre studentergaven så personlig og unik som muligt. Vi hjælper dig med at fejre denne glædelige begivenhed med den perfekte gave, der kan bevares som et minde i mange år fremover.

Categories: Student

Andre artikler til dig